Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампичката за airbeg-a не свети?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

при мен свети постоянно и на диагностиката два пъти вече чистят грешката което помага за около 2-3 км най-много но така и не казаха какво точно и има....

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
      при мен свети постоянно и на диагностиката два пъти вече чистят грешката което помага за около 2-3 км най-много но така и не казаха какво точно и има....
      Ебаси диагностиците, как няма да ти кажат от какво е, то така какъв е смислъла да я чистят(освен да ти вземат паричките).
      Най-вероятно е от лентов кабел или кофти букси. Отиди на друга диагностика където ще локализират проблема от къде е, съответно и да го отстранят.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И аз имах проблем с несветеща червената лампа.Оказа се че е имало грешка в централата,в следствие на това някой не толкова умело беше отрязал диода от платката.Вече не се сещам със сигурност, но мисля че е 3 мм,най обикновен светодиод.Запоих си нов и вече светеше постоянно.После малко ремонт на централата и всичко проработи.Иначе при диагностика изписваше че има проблем и с тъблото.Така че провери какво става със светодиода и тогава сваляй централата за ремонт или подмяна

Comment

Благодаря на всички проблема се оказа точно отпоен диод.Нерих си нова конзолка в едан ажто морга и сега работи.Самоче свети постоянно така че ште турся или ножа центарал или друго решение само че по нататъка.

Comment

Working...
          X